Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Greater Noida, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. > 30 WPM Typing Speed, Basic Excel

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Functionalfit training system pvt ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Functionalfit training system pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Functionalfit training system pvt ltd expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Basic excel.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: plot no. 3 gaur city avenue sector 16 greator noida.

8. What are the timings of this job?
Ans. Functionalfit training system pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Functionalfit training system pvt ltd

Related jobs

  • Mis Executive

    Job Description Must be proficient in Advance Excel i.e. VLOOKUP, HLOOKUP, Pivot Table, MIS, Google sheet Reports maintaining data as per the requirement of Management. Required Candidate Profile 2-5 years Working Experience in MIS ,Advance EXCEL, di...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 26K

    Lucknow, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mis Executive

    Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. Must Have Experience In Production Department . More Than 2 Years Experience Compulsory. | MS Word | Skills Needed : C...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Billing |amp| Mis Executive

    Looking after regional vendor payments 1. Vendor Payment Process for region 2. Customer Billing 3. Monthly Provision File shared to Finance team 4. P&L; review 5. Weekly Vendor Ageing reports 6. Vendor Reconciliation for Pan India 7. Audit Query ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Dadri, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now