Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. Skills Needed : Computer, Email | Basic Excel, > 30 WPM Typing Speed, MS Word, Advanced Excel

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Impulse Travel Gears Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 16000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Impulse Travel Gears Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Impulse Travel Gears Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Udyog Vihar -V, Gurgaon ( Haryana) , Near Trident Hotel.

8. What are the timings of this job?
Ans. Impulse Travel Gears Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Impulse Travel Gears Pvt. Ltd.

Related jobs

  • Mis Executive

    Apply Mis Executive P Publication House New Delhi, Delhi Apply 4 hours ago Full–time We are Hiring for MIS Executive.... ( It's a direct job on company payroll Industry • Publication House - Gender : Male_ Roles & Responsibilities: 1) Planning, m...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive

    Enter data in computer. • Documentation and filling work. • Handle day to day office activities. • Handle calls. • It is a Full Time Back Office / Data Entry job for candidates with 0 - 2 years of experience. More about this MIS Executive job Please ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Management Information System Executive

    JOB DESCRIPTION POSITION : MIS Executive EXPERIENCE : minimum 2 years EDUCATION & OTHER SPECIFICATION : Bachelors in Any Specialization SALARY : 30K (Fixed) + 5K (Incentive) Roles and Responsibilites • Expert in data analysis. • Interpreting data...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now