Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Making Mis Reports Of Collated Data. Should Have Knowledge Of Google Sheet, Fms, Work Process Flow Management, Data Management, System Management And System Process Creator Developed And Maintained Informative Dashboards, Technical Skills :- Java Script, App Script, Advance Excel, Pivot, Vba Macros, Advance Functions Like V Lookup, Sumif, Countif. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel | Skills Needed : Computer

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. KESHVI FASHION LLP will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. KESHVI FASHION LLP expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. KESHVI FASHION LLP expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Computer.

6. How much experience is required for this job?
Ans. KESHVI FASHION LLP expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot no. +6/A 2nd floor, Block B, Pocket 10, next to Cafe D Milano Sector 13 Dwarka New Delhi 110075.

8. What are the timings of this job?
Ans. KESHVI FASHION LLP expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: KESHVI FASHION LLP

Related jobs

  • MIS Executive

    Please Find Below The Job Description For MIS Executive. If interested, kindly share the below details along with your updated resume on jyoti.gupta@pilotindustries.co.in to process your profile for further process. Total Exp Current CTC: Expected CT...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive

    • Data entry in computer • Filing documents in computer • Doing office activities on a day to day basis • Receiving calls from customers MIS – Management Information System Work hours – +:30AM to 6:30PM OR 10AM to 7PM Our company is looking for MIS (...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mis Executive

    Total Experience 2 Years Autocad software exper is prefferred. a) The person would be responsible for preparing quotes, coordinating with suppliers, negotiating and ensuring the quotes received meet the specifications asked for in tender documents. b...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now