Mis Executive
- Category: MIS Executive
- Location: New Delhi, Delhi
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel
More info about this Mis Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sal Papers Private Limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sal Papers Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sal Papers Private Limited expects the candidate to have the following skills: Advanced excel.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Sal Papers Private Limited expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: S 25 , UPSIDC COMPLEX ,INDUSTRIAL STATE , LONI GHAZIABAD UP 201102.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sal Papers Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Mis Executive
*Hiring for MIS Executive (Female only) • Experience req 2 years**Location Delhi gate (Daryaganj) • Salary 16k to 1+k in-hand* *(bonus twice in a year) • Job description*- This role is a role for professionals who are good with numbers • Knowledge of...
-
MIS Analyst
1)Collecting, organizing, and analyzing data from various sources. 2)Ensuring accuracy and completeness of data. 3)Generating reports and presenting findings to management . 4)Assisting in the development and implementation of data management systems...
-
Mis Executive
Posted Date • 26 Dec, 2024 Business • RR Consumer Brands Family • Sales & Distribution Functional Business Area • Sales Location • New Delhi,Delhi Responsibilities: Maintaining sales dashboards - primary and secondary sales and growth analysis an...