Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Making Mis Reports Of Collated Data. Should Have Knowledge Of Google Sheet, Fms, Work Process Flow Management, Data Management, System Management And System Process Creator Developed And Maintained Informative Dashboards, Technical Skills :- Java Script, App Script, Advance Excel, Pivot, Vba Macros, Advance Functions Like V Lookup, Sumif, Countif. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel | Skills Needed : Computer

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. KESHVI FASHION LLP will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. KESHVI FASHION LLP expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. KESHVI FASHION LLP expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Computer.

6. How much experience is required for this job?
Ans. KESHVI FASHION LLP expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot no. +6/A 2nd floor, Block B, Pocket 10, next to Cafe D Milano Sector 13 Dwarka New Delhi 110075.

8. What are the timings of this job?
Ans. KESHVI FASHION LLP expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: KESHVI FASHION LLP

Related jobs

  • MIS Executive

    • COMPANY NAME : ROCKLIGHT PVT LTD. • POST : MIS MANAGER • EXP : MORE THAN 2 YEAR • SALARY : DEPAND ON SKILLS • REQUIREMENT : ADVANCE EXCEL , TALLY , • ADDRESS : D MALL , PITAMPURA DELHI • QUALIFICATION : graduate • INFO: MANAGE ALL FACTORY STOCK ,IN...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive

    • Data entry in computer • Filing documents in computer • Doing office activities on a day to day basis • Receiving calls from customers • It is a Full Time Back Office / Data Entry job for candidates with 1 - 2 years of experience. More about this M...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Creando Associates Pvt Ltd

    should have experience in MIS and sales coordinaion Need advanced Excel Job Types: Full-time, Regular / Permanent Salary: Up to ₹25,000.00 per month Benefits: • Cell phone reimbursement • Internet reimbursement Day range: • Monday to Friday Shift: • ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now