Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy.

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. PREETI FACILITY MANAGEMENT SERVICES PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 15000 INR to 24500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. PREETI FACILITY MANAGEMENT SERVICES PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. PREETI FACILITY MANAGEMENT SERVICES PRIVATE LIMITED does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SHASTRI GALI, D-3+, NEW USMANPUR, VIJAY COLONY, VIJAY COLONY, South East Delhi, Delhi, 172030.

8. What are the timings of this job?
Ans. PREETI FACILITY MANAGEMENT SERVICES PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: PREETI FACILITY MANAGEMENT SERVICES PRIVATE LIMITED

Related jobs

  • Mis Executive

    Job description Profile Mis Executive Location Rithala Salary ypto 15-25k Experience 2+years experience Required Skill Graduate Must Speak good English Immediate joiner preferred Salary: ₹15,000.00 - ₹25,000.00 per month Schedule: • Day shift Ability...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mis Executive

    Job Description: MIS Analyst • Transfer data from paper formats into database systems • Type in data provided directly from customers or other parties • Create and manage spreadsheets with large numbers of figures • Verify data by comparing it to sou...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MIS Executive

    • Enter data in computer. • Documentation and filling work. • Handle day to day office activities. • Handle calls. MIS Report generation & Database Management. Analysis of monthly / weekly spends and revenue data , identifying the issues and the ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 17K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now