Mis Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Collecting And Entering Data, Verifying And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. Advanced Excel | Skills Needed : Computer

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. A.S.T. PIPES PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. A.S.T. PIPES PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. A.S.T. PIPES PRIVATE LIMITED expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Computer.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B33 B.S.R Industrial Area Near Lal Quan, Ghaziabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. A.S.T. PIPES PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: A.S.T. PIPES PRIVATE LIMITED

Related jobs

  • MIS Executive

    Overview: We are seeking a detail-oriented and experienced MIS Executive with expertise in Google Sheets, App Scripting, Dashboard Creation, and proficiency in data visualization tools like Looker. The ideal candidate will play a pivotal role in mana...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hiring For Executive New Delhi

    Dear Jobseeker s, We are hiringFront End Executive Experience -: 0 to 2 Years Location -: Delhi, Gurugram Roles and Responsibility Followups with client . Manage outgoing and incoming calls. Manage record to all visitor. Manage data to all incoming a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive Assistant Green Park| Delhi

    Providing full Administrative/Secretarial Support to Director Diary management; Scheduling of meetings, Preparing & processing confidential correspondence, report Handling Social Media Websites Handling mails & MIS Make travel and accommodati...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now