Mis Executive V V|Automat |amp| Instruments Pvt Ltd

  • Category: MIS Executive
  • Location: New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Google Sheet, Mis Report,Sales Dashboard, Google Slide, Data Studio,Data Management Basic Excel, Advanced Excel, MS Power Point, > 30 WPM Typing Speed, MS Word | Skills Needed : Email

More info about this Mis Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. V.Automat & Instruments Pvt Ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. V.Automat & Instruments Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. V.Automat & Instruments Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Advanced excel, Basic excel, Email, Ms power point, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: F-34, Pocket F, Okhla Phase I, Okhla Industrial Estate, New Delhi, Delhi NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. V.Automat & Instruments Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: V V.Automat & Instruments Pvt Ltd

Related jobs

  • Accounts Executive

    Knowledge of GST returns, TDS *Posting daily entries in our software. *Debtors & Creditors management. *Preparation of various types of MIS reports *Ensure Vendor and Clients ledger reconciliation *Helping to the senior officer and CA at the time...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tele Caller Executive

    Summary of responsibilities: The Associate: Resource Mobilisation will work as part of Alliance India’s End AIDS India Campaign and will be responsible for operational support. S/he will ensure effective coordination with third-party agencies who man...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Technical Support Executive

    Job Description - Onsite Technical Support Location: New Delhi Experience: 1-3 Years (Fresher’s can apply as well) Key Roles and Responsibilities: Mall Onsite Technical Support Executive will work with the Service Delivery Managers to support WovVRA ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now