Mobile Reel Maker And Editor

  • Category: Work from home Jobs
  • Location: Lucknow, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 16K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 11000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass

Work Arrangement :
Work From Home

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Indira Nagar

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Professional Reels Maker. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Video Editing, Photoshop, Corel Draw This job is 100% remote.

More info about Work From Home - Mobile Reel Maker And Editor Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Diksha ayurveda will provide a salary in the range of 10000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Diksha ayurveda expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Diksha ayurveda expects the candidate to have the following skills: Corel draw, Photoshop, Video editing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Diksha ayurveda expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.

8. What are the timings of this job?
Ans. Diksha ayurveda expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.


Company Name: Diksha ayurveda

Related jobs

  • Sales Intern

    Job Title: Sales Trainee ( Intern) Location: Remote Stipend: ₹10,000 - ₹12,000 + Incentives Duration: 1 yr Company: Appsierra Group About Us: Appsierra Group is a leading software solutions provider helping businesses transform digitally. Job Summary...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketing Intern

    A leading Digital Marketing company is hiring Digital Marketing freshers. It is a work from home paid internship. Digital Marketing Intern: Responsibilities: Assist in developing digital marketing strategies, managing social media accounts, conductin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • ServiceNow Administrator

    • Proficiency in ServiceNow scripting modules such as Client Scripts, UI Policies, Business Rules, etc. • Hands-on experience with scripting languages like AngularJS and JavaScript, along with proficiency in web services (REST, SOAP), XML, and JSON. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Noida, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now