Mobile Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Greeting Customers And Selling Phones, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. Preferred Experience In : Clothes | Apparel, Garment

More info about this Mobile Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The Growup India will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The Growup India expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The Growup India expects the candidate to have the following skills: Apparel, Clothes, Garment.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office, Near Brilliant Toddlers play school, Niwaru road, Jaipur, Raj. 302001.

8. What are the timings of this job?
Ans. The Growup India expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: The Growup India Jaipur, Rajasthan

Related jobs

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. The pearl Industries will provide a salary in the range of 15000 INR to 35000 INR....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 21K

    Rajasthan, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Executive C Consult Us

    Handle walk-in customers & understand their needs • Sale of the products, up selling & cross-selling of products/services • Maintain sales targets • It is a Full Time Retail / Counter Sales job for candidates with 2 - 5 years of experience of...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Jaipur, Rajasthan , Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retails Sales Executive Job in Jaipur | RIL

    Would you like to be part of Reliance retails job in Sanganer Jaipur? We are Currently hiring candidates with bit exposer about retail industry in Jaipur town.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now