Mobile Salesman

  • Category: MIS Executive
  • Location: ahemdabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Greeting Customers And Selling Phones, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. Preferred Experience In : Electronics

More info about this Mobile Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Raju Japan will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Raju Japan expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Raju Japan expects the candidate to have the following skills: Electronics.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: GF-1, Takshashila square, Nirant Cross Rd, opp. Sankalp Restaurant, Krishna Baug, Ahmedabad, Gujarat 380008.

8. What are the timings of this job?
Ans. Raju Japan expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Raju Japan

Related jobs

  • Business Developer Executive |Software |amp| Outsourcing|

    About MobileFirst : Software Application development studio focusing on great mobile app experiences. We have great exposure working with Startups, Enterprises and Design Studios. MobileFirst has worked with customers from the USA, India, UK, Kenya, ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 25K

    ahemdabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Walk|In Interviews for Regulatory Affairs | Avantika Medex Pvt| Ltd |on 11th|

    As a 100% export-oriented unit (EOU) with a backward-integrated production facility for pharmaceutical tablets, capsules, ointments, sachets, and injectables, Avantika Medex Pvt. Ltd. Our company, Avantika Medex Pvt. Ltd., has a growth rate of more t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    ahemdabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    JD for Consultative Sales role • Manage 25 to 30 leads per day • Discussion with prospects • Identifying the right opportunity • Demo to be delivered • Understanding their business and pitching in demo • Being a team player • Excellent communication ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now