Mobile Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Phulwari Sharif, Patna, Patna, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 14000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate / Female Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Phulwari Sharif

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Responsible For Greeting Customers And Selling Phones, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Preferred Experience In : Electronics

More info about Mobile Salesman Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pappu STD will provide a salary in the range of 12000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pappu STD expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pappu STD expects the candidate to have the following skills: Electronics.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Pappu STD expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Rahul & Rahman Market, Masjid Rd, Chaauraha, Phulwari Sharif, Patna, Bihar 800002.

8. What are the timings of this job?
Ans. Pappu STD expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Pappu STD

Related jobs

  • Sales Executive

    Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Jewellery Salesman

    Salary Range : Rs. 10000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefine...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Patna, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    Business Leads Generate Karna, Customers Se Interact Karna. More info about this Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. S R ADS AND SERVICES will provide a salary in the range of +000 INR to 20000 INR. The exact sala...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Madhubani, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now