Mobile Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: BAGRANA, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Mobile Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. S K Sharma Mobile Point will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. S K Sharma Mobile Point expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. S K Sharma Mobile Point does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. S K Sharma Mobile Point expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Patel Market, Agra Rd, Kanota, Rajasthan 303012.
8. What are the timings of this job?
Ans. S K Sharma Mobile Point expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
SAP PM Plant Maintenance Application Developer
About Accenture: Accenture is a global professional services company with leading capabilities in digital, cloud, and security. Combining unmatched experience and specialized skills across more than 40 industries, we offer Strategy and Consulting, Te...
-
Plant Maintenance Engineer
Qualification • B. Tech • Mechanical Salary • Upto 14000 / • CTC + Accommodation Required Candidate profile Physically Fit Candidates Allowed. Goggles are Not allowed. Height • Min. 5.5 Ft Weight • Min. 60 Kg
-
Maintenance Technician
Summary We are seeking the right individual to join our team as a Maintenance Technician. If you commit to hard work, have solid skills with people, and a proven track record of high quality in your work, this may be the place for you. You will get t...