Mobile Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Indore, Madhya Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc).
More info about this Mobile Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. HS Mobile will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. HS Mobile expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. HS Mobile does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bholaram Ustad Marg,Bhawarkua Indore,Madhya Pradesh..
8. What are the timings of this job?
Ans. HS Mobile expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Housekeeping Supervisor
Full Job Description WHAT YOUR RESPONSIBILITIES WILL BE You won’t be just a manager of operations at your Stanza Living residence. You’ll be the face of the brand. For parents, guardians, colleges/universities/corporates we partner with, and service ...
-
Urodynamic Technician
Urgent Opening in Bombay Hospital Location - Indore Qualification - Any Graduate Position - Urodynamic Technician Experience - 1+ years of Experience in Urodynamic testing in Urology department. Performs specialized investigative techniques using hig...
-
Instrumentation Technician
Salary Rage : 25,000/- to 30,000/- CTC Age Group : 25 to 35 years Should have experience in DCS Based Power plant , Ash Handling operation, Pneumatic system, Air Compressor, Exposure in various field equipment like all type of flow meters, valves, Ha...