Mobile Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Noida, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Mobile Phone Repair Technicians Run Tests To Assess The Mobile Phones' Functionality, Install And Update Phone Software, Troubleshoot Wiring Problems, And Replace Damaged Parts And Components Such As Batteries, Lcd Screens, Keypads, Buttons.

More info about this Mobile Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Saif Telecom Mobile Repairing will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Saif Telecom Mobile Repairing expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Saif Telecom Mobile Repairing does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gejha, Sector +3, Noida, Uttar Pradesh 201304.

8. What are the timings of this job?
Ans. Saif Telecom Mobile Repairing expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Saif Telecom Mobile Repairing

Related jobs

  • Mobile Technician

    Apply on WorkIndia.in Mobile Technician G Ghanshyam electrical and repairing center Noida, Uttar Pradesh Apply on WorkIndia.in 8 hours ago ₹10T–₹12T a month Full–time Mobile Phone Repair Technicians Run Tests To Assess The Mobile Phones' Functionalit...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Information Technology Support Technician

    Role: Marketing Industry Type: IT Services Department: Engineering - Hardware & Networks Employment Type: Full Time, Permanent Role Category: IT Network · Knowledge of Networking Infrastructure, installation of Networking cable, Surveillance, Swi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mobile Technician

    Mobile Phone Repair And Laptop Technicians Run Tests To Assess The Mobile Phones' Functionality, Install And Update Phone Software, Troubleshoot Wiring Problems. More info about this Mobile Technician Job: 1. How much salary can I expect for this rol...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now