Mobile Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Noida, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Mobile Phone Repair Technicians Run Tests To Assess The Mobile Phones' Functionality, Install And Update Phone Software, Troubleshoot Wiring Problems, And Replace Damaged Parts And Components Such As Batteries, Lcd Screens, Keypads, Buttons.
More info about this Mobile Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Saif Telecom Mobile Repairing will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Saif Telecom Mobile Repairing expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Saif Telecom Mobile Repairing does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gejha, Sector +3, Noida, Uttar Pradesh 201304.
8. What are the timings of this job?
Ans. Saif Telecom Mobile Repairing expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Report this listing
Monthly Pay comparison
Saif Telecom Mobile Repairing
Local employers via Indeed
+.2T
15T
20T
₹10T–15T
₹15T–25T
Saif Telecom Mobile Repairing
More jobs at Saif Telecom Mobile Repairing
See web results for Saif Telecom Mobile Repairing
FeedbackLearn more
Turn on alerts for jobs like this
Related jobs
-
Electrician Helper
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products Internet Cable Etc( All Type Electrical And It Project). Skills Needed : Electrician More info about this Electrician Helper Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. DS Electri...
-
Shift Technician
Responsible for food safety and quality, along with everyone at the site Actively participates in BOSS (Behavioral Observation Safety System)and necessary audits Champions incident investigation process High School diploma and 2 years related experie...
-
Mobile Technician
Mobile Phone Repair Technicians Run Tests To Assess The Mobile Phones' Functionality, Install And Update Phone Software, Troubleshoot Wiring Problems, And Replace Damaged Part. More info about this Mobile Technician Job: 1. How much salary can I expe...