Mobile Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Noida, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Mobile Phone Repair Technicians Run Tests To Assess The Mobile Phones' Functionality, Install And Update Phone Software, Troubleshoot Wiring Problems, And Replace Damaged Part.
More info about this Mobile Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ghanshyam electrical and repairing center will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ghanshyam electrical and repairing center expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ghanshyam electrical and repairing center does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: GC58+C+8, Sector 141, Noida, Uttar Pradesh 201305.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ghanshyam electrical and repairing center expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Mobile Technician
Mobile Phone Repair And Laptop Technicians Run Tests To Assess The Mobile Phones' Functionality, Install And Update Phone Software, Troubleshoot Wiring Problems. More info about this Mobile Technician Job: 1. How much salary can I expect for this rol...
-
Lab Technician
Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...
-
Mobile Technician
Mobile Phone Repair Technicians Run Tests To Assess The Mobile Phones' Functionality, Install And Update Phone Software, Troubleshoot Wiring Problems, And Replace Damaged Parts And Components Such As Batteries, Lcd Screens, Keypads, Buttons. More inf...