Mobile Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Mobile Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Devicecure will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Devicecure expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Devicecure does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Devicecure expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 21,22 Ganpati Vihar, Ajmer Road, Sodala Jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Devicecure expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Pipeline Technician
Pipeline Technician Duties • Manage daily RCRA inspections and mechanical, electrical, and electronic equipment preventive/corrective maintenance procedures. • Establish and maintain spatial databases using ESRI ArcGIS. • Receive training in manageme...
-
Maintenance Technician
Apply on 100Hires.com Maintenance Technician A Axcess Consultancy Jaipur, Rajasthan Apply on 100Hires.com 12 hours ago ₹23T–₹25T a month Full–time Summary We are seeking the right individual to join our team as a Maintenance Technician. If you have a...
-
Motor Rewinding Technician
Assembles And Tests Electric Motor And Generator Stators, Armatures, Or Rotors: Inspects Cores For Defects And Aligns Laminations, Using Hammer And Drift. Files Burrs From Core Slots, Using Hand File, Portable Power File, And Scraper. Lines Slots Wit...