Mobile Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Vadodara, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc).

More info about this Mobile Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Relocation Om Sai Mobile will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Relocation Om Sai Mobile expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Relocation Om Sai Mobile does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: G1,Radhe Complex Nr Wadi Tower Land Mark Ram Chok, Tower Main Rd, Vadodara, Gujarat 3+0017.

8. What are the timings of this job?
Ans. Relocation Om Sai Mobile expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Relocation Om Sai Mobile Vadodara,

Related jobs

  • Technician

    Jubilant Life Sciences Limited is one of the India's leading corporate and a highly treasured brand throughout the world. The organization has a presence in the fields of Pharma and Life Sciences, Agri & Performance Polymers, Food & Retail, O...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • HVAC Technician

    Apply on Talent Jobs HVAC Technician E Ensol Ahmedabad, Gujarat Apply on Talent Jobs 22 hours ago Full–time Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer an...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Service Engineer

    we are hiring field service engineers Qualification-Diploma

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now