Mobile Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Knowledge About Mobile Specifications And Handle With Customers With Good Communication, Telling Calling

More info about this Mobile Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Reliance Jio will provide a salary in the range of 15000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Reliance Jio expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Reliance Jio expects the candidate to have the following skills: Mobile.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gachibowli reliance digital jio office 2nd floor.

8. What are the timings of this job?
Ans. Reliance Jio expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Reliance Jio

Related jobs

  • Enterprise Technology Information | Senior Technician

    Description Job Description EisnerAmper is seeking a Senior Technician to join the Helpdesk team in our Hyderabad office. We are seeking someone who thrives in a growing environment and providing clients with exceptional services. Responsibilities : ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 17K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Remote Support Technician

    Company Overview Milestone Technologies is a global IT managed services firm that partners with organizations to scale their technology, infrastructure and services to drive specific business outcomes such as digital transformation, innovation, and o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • GPS Technician

    GPS Technician: Summary: We are seeking a skilled and detail-oriented GPS Technician to join our team. The GPS Technician will be responsible for installing, maintaining, and troubleshooting GPS Devices. Job description: • Install, configure, and mai...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Hyderabad, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now