Mobile Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Dharmapuri, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Required A Candidate For Mobile Technician.

More info about this Mobile Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SRI SRI BALAJI CELL PHONES will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SRI SRI BALAJI CELL PHONES expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SRI SRI BALAJI CELL PHONES does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dharmapuri Papparapatti, Tamil Nadu NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. SRI SRI BALAJI CELL PHONES expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: SRI SRI BALAJI CELL PHONES

Related jobs

  • Laptop Service Engineer

    Laptop technician we are looking for a Laptop Repair Technician/ laptop service engineer. For info please reach to eight eight six seven one six two three three nine Preferred Candidate with Good Technical Exposures. Key skills Laptop Service Enginee...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 25K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • AC Technician

    Urgently hiring AC technician for Global company in Chennai • Must be ready for field work • Fixed salary , no target, permanent job • Salary 15,000 to 25,000 take home will be given • Fuel reimbursement will be provided • Minimum 1 year of experienc...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Service Technician | Wind Turbine

    Skilled Worker / Semi-Skilled Worker | Full-Time | Field Operations Vestas is the world leader in wind technology and a driving-force in the development of the wind power industry. Vestas' core business comprises the development, manufacture, sale, m...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 25K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now