Mobile Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: New Delhi,, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Finding Mobile Issues And Solving Them, Replacing Parts And Updating Systems.

More info about this Mobile Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rilapp Technologies Private Limited will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rilapp Technologies Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rilapp Technologies Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Nearby Dwarka Mor Metro Station.

8. What are the timings of this job?
Ans. Rilapp Technologies Private Limited expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Rilapp Technologies Private Limited

Related jobs

  • A|C Technician

    Dear Applicants, Greetings from Global Wingz Careers LLP!!! We are looking for applicants willing to work for Romania Hiring For Civil Construction Side Position Available A/C Technician: Salary 4500 RON. INR 80,000/- Duty 8 hours Food 30-80 ron Over...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    New Delhi,, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Ot technician |scrub side|

    Company Description We suggest you enter details here. Role Description This is a full-time, on-site role for an Ot Technician (Scrub Side) at JJIMS-Jeevan Jyoti Institute of Medical Sciences located in New Delhi. The Ot Technician (Scrub Side) will ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 35K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • OT Technician

    Current vacancy for OT Technician. Salary as per experience (15000-25000) for 12 hours duty, on all days of week with negotiable leaves. Kindly call on +811056256

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 35K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now