Motor Winding Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Khadgaon, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Performs All Types Of Rewinds On Ac/Dc Motors, Performs Electrical Troubleshooting, Preventative Maintenance, And Field Installation Of Equipment.

More info about this Motor Winding Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Uma Engineering Works will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Uma Engineering Works expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Uma Engineering Works does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No.34, Jaihind Society, Mauli Nagar,, Khadgaon Road, Wadi, Vayusena Nagar, Nagpur, Maharashtra NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Uma Engineering Works expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Uma Engineering Works

Related jobs

  • Chemical Techn

    Qualification:- B.Sc Chem/B.Tech/M.Tech Chem Engg/Tech/Paint/Polymer. (Should have knowldege of resins, decorative paints their testing and evaluation).

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Associate Service Desk Technician

    Want to be a part of our team? POSITION SUMMARY: BASIC FUNCTION Provide customer service, troubleshooting, as well as incident escalation for all users contacting the 24 x 7 x NOC environment and act as escalation point for Service Desk Technicians. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • MECHANICAL MAINTENANCE TECHNICIAN | INDUSTRIAL OR FURNITURE SECTOR

    POST - MECHANICAL MAINTENANCE TECHNICIAN ( EXPERIENCE IN INDUSTRIAL OR FURNITURE SECTOR ) NOTE - THIS VACNACY IS FOR SAUDI ARABIA. ONLY THOSE CANDIDATES WHO ARE IN INDIA AND ARE WILLING TO WORK IN SAUDI ARABIA CAN APPLY FOR THIS POST. JOB LOCATION - ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now