Moulding Tool Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Bangalore, Karnataka
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc).

More info about this Moulding Tool Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Polymet Dimensions will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Polymet Dimensions expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Polymet Dimensions does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No 7+ Sajepalya Pete Chennappa Industrial Area Kamakshi Palya Magadi Road Urban, Bengaluru-560002.

8. What are the timings of this job?
Ans. Polymet Dimensions expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Polymet Dimensions

Related jobs

  • Echo Technician

    About Tricog: Founded in 2014, Tricog is one of the world's largest predictive healthcare analytics firms. Tricog was first started by Dr Charit Bhograj — an Interventional Cardiologist — who realized that the cardiac issues got severe due to a delay...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Lab Technician | Phlebotomist

    Candidate would be resposnible to collect and organize samples for examination and work with other medical professionals to ensure results are correct. Candidates looking for Medical Lab Technician jobs near by can apply directly. To apply for Part T...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Printer Technician

    A Printer Technician’s first and foremost duty is to install the printers and configure them on the network. If supplemental parts are required to keep the printer running, the Printer Technicians might be responsible for the procurement and installa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now