Ndt Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Barh, Bihar
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Different Ndt Technique.
More info about this Ndt Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ultima NDT Engg Solutions Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ultima NDT Engg Solutions Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ultima NDT Engg Solutions Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: All over india power plant.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ultima NDT Engg Solutions Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Cctv Technician
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Cctv Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Hira Solution will...
-
Cctv Technician
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Cctv Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Hira Solution will...
-
HVAC TECHNICIAN
• HVAC Technician Specifications • Suitable Age and Decent Appearance. • Practical experience three years at least. • Have a drivers license. • Have an accredited certificate in the same specialty, preferably someone who has a diploma refrigeration a...