Need Delivery Executive Urgently| C|
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Bengaluru, Karnataka
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 23K
- Published on: 2025/09/21
Daily Payments For The First 14 Days, Then Weekly Payments. Flexible Working Hours Based On Your Comfort. You Can Earn Daily Incentives, Up To 500. Get 2 Free T-Shirt You'Ll Receive A Joining Bonus Of Up To 7000. Get Special Cash-Back If You Join Today." Start Your Day With Smile And Deliver Food And Grocery.
More info about this Need Delivery Executive Urgently: C... Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kaamlelo will provide a salary in the range of 28000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kaamlelo expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5 Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kaamlelo does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Malleswaram - Bangalore.
8. What are the timings of this job?
Ans. Kaamlelo expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Sunday, Multiple slots are available
Related jobs
-
Need Delivery Executive Urgently| C|
Daily Payments For The First 14 Days, Then Weekly Payments. Flexible Working Hours Based On Your Comfort. You Can Earn Daily Incentives, Up To 500. Get 2 Free T-Shirt You'Ll Receive A Joining Bonus Of Up To 7000. Get Special Cash-Back If You Join Tod...
-
Delivery executive
Pick up grocery items / Milk & Non Milk items from the Bigbasket HUB and deliver to customers safely and on time. Full-time & Part-time shifts available. Use an Android mobile phone and navigator to locate the fastest way for timely delivery....
-
Required Delivery boys
We need Delivery boys morning shifts and evening shifts for food delivery in Domino's Pizza, company providing bike and petrol,