Need Part Time Delivery Partner

  • Category: 12th Pass Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Attractive Daily And Weekly Incentive* Flexible Work Hours.* Earn Joining Bonus, Daily Logins Incentive* Daily And Weekly Payment. Free Health And Life Insurance * 2 Free T-Shirts* Swiftly Deliver Orders With A Smile.* Follow Designated Routes For Timely Delivery.* Communicate Promptly For Smooth Operations.* Food And Grocery Delivery.

More info about this Need Part Time Delivery Partner Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kaamlelo will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kaamlelo expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kaamlelo does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Malad - Mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Kaamlelo expects the candidate to work for the following hours: 5-12 hours a day | Monday to Sunday, Multiple shifts are available. | Day shift


Company Name: Kaamlelo

Related jobs

  • 10th Pass Jobs Mumbai

    Delivery Partner Hungry for boost up your career in Maharashtra?, Become a delivery partner on your own schedule and get best in class pay with many other benefits working over Mumbai HO Mumbai. We are always looking for people who take exceptional p...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Lab Assistant |12th pass science background|

    Urgent opening for Lab Assistant 12 Pass (Science Background) Job Location: Hinjewadi Pune. Immediate Joiner prefer first. The Chemist will perform chemical testing procedures required to review and maintain quality control and assurance of products ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business Development Sales

    Designation: Business Development SalesDay-to-day responsibilities include:1. Working on new business development 2. Working on client management 3. Working on the recruitment of business partners Candidates can apply who: have relevant skills and in...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now