Need Telecaller |Fresher Can Apply|
- Category: Fresher Jobs
- Location: Kolkata, West Bengal
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Languages : Bengali
More info about this Need Telecaller (Fresher Can Apply) Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Widen Future Finserv Pvt Ltd will provide a salary in the range of +000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Widen Future Finserv Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Widen Future Finserv Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Bengali.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Webel it park , rajarhat newtown.
8. What are the timings of this job?
Ans. Widen Future Finserv Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sales Officer Jobs For Fresher in Kolkata
Corporate Sales Officer Full Job Description “Presto” is a brand owned by ‘Mohan Impressions Pvt Ltd’ , a Company incorporated in 1++5 and has been pioneer in the field of Personalised Gifts. Based in Kolkata , ‘PRESTO’ is today India’s Leading Solut...
-
CALL|BOY JOBS KOLKATA CALL|+643725806
ONLY GENUINE CANDIDATES APPLY FOR THIS JOBS:— CUM JOBS JOINING OPEN :- CALL-BOY, PLAY-BOY, RENT-MAN, GI-GOLO JOBS IN YOUR AREA & ALL INDIA. LOTS OF VIP FEMALES WANT COUPLING FROM YOUNG ENERGETI
-
Urgent Recruitment In Tata Motors Company Hiring Pan|
Urgent Recruitment In Tata Motors Company Hiring Pan India Location Apply Fresher And Exp Candidate We Are Hiring Candidate For Full Time Job For Tata Motor Ltd company (District wise Duty ). We are hiring candidates for full time Job. interested can...