Nonveg Chef

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Nonveg Chef. Skills Needed : Non Veg

More info about this Nonveg Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ahlawat meet wala will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ahlawat meet wala expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ahlawat meet wala expects the candidate to have the following skills: Non veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: rajiv nagar near sec 14.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ahlawat meet wala expects the candidate to work for the following hours: 7am to 11pm | Monday to Sunday


Company Name: Ahlawat meet wala

Related jobs

  • Chef de Partie |Bakery|

    Job Number 23062324 Job Category Food and Beverage & Culinary Location Le Méridien Gurgaon Delhi NCR, Sector 26, M.G. Road, Gurgaon, Haryana, India VIEW ON MAP Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocation? N Position Type Non-Management POSI...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cheff

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Tandoor, Chinese | Restaurant Experience More info about this Chef Job: 1. How much salary can I exp...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cookk

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. Skills Needed : Veg, Non Veg, Tandoor | North Indian, South Indian, Home Cook Experience More info about this Cook Job: 1. How...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now