North Indian Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Preparing A Wide Range Of North Indian Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | North Indian, Head Chef, Commi1, Commi2, Restaurant Experience | Skills Needed : Non Veg, Tandoor
More info about this North Indian Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Zaika restaurant will provide a salary in the range of 20000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Zaika restaurant expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Zaika restaurant expects the candidate to have the following skills: Commi1, Commi2, Head chef, Non veg, North indian, Restaurant experience, Tandoor.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Zaika restaurant expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: borivali west.
8. What are the timings of this job?
Ans. Zaika restaurant expects the candidate to work for the following hours: 11:00 AM -11:00PM | Monday to Sunday
Related jobs
-
Chef| Cook|helper
Office work documentation maintain files and reports Salary : ₹8,** - ₹12,** per month Schedule: Evening shift Ability to commute/relocate: Madhuvan, Vasai - **, Maharashtra: Reliably commute or planning to relocate before starting work (required) Ex...
-
Cook chef
Candidate need to shortlist as early as possible EXPERIENCE 2 - 3 years LOCATION Aurora Building, Deonar Pada Road, Raheja Towers, Near Deonar Bus Depot, Govandi (E), Mumbai - MUMBAI MAHARASHTRA 121001 CONTACT Prashant Kale Prashant.KALE@SODEXO.COM h...
-
Primary Chef |amp| Secondary Chef
About us: Railofy is a travel tech start-up and an IRCTC Authorized Premium Partner with the mission to transform the train travel experience in India! To make train journeys a more pleasurable and comfortable experience, Railofy offers a variety of ...