North Indian Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Sawargaon, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Preparing A Wide Range Of North Indian Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | North Indian, Head Chef, Home Cook Experience | Skills Needed : Veg, Non Veg
More info about this North Indian Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mathka briyani and more will provide a salary in the range of 13000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mathka briyani and more expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mathka briyani and more expects the candidate to have the following skills: Head chef, Home cook experience, Non veg, North indian, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Mathka briyani and more expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Latur........
8. What are the timings of this job?
Ans. Mathka briyani and more expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Urgently required | Experienced Chinese cook or chef|
I need an experience Chinese chef who can cook all type of Chinese dishes and should be sincere towards work. If the taste is better salary can be increased.
-
Continental Cook
• Preparing & Cooking food • Plan menus • Maintain inventory of food and supplies • It is a Full Time Cook / Chef job for candidates with 6 months - 1 years of experience of experience. More about this Continental Cook job Please go through the F...
-
Housekeeping Aide
職務編號 230762+6 工作類別 Housekeeping & Laundry 地點 JW Marriott Mumbai Sahar, IA Project Road, Mumbai, Maharashtra, India 在地圖中查看 工作編制 Full-Time 身處外地? N 願意海外赴任? N 職位類型 管理 Non-Management 職位概述 快速回應客人和其他部門的請求。識別並報告公共區域或客房內的預防性或其他維護問題。張貼警示標誌。直接聯繫其他部門進行緊急維修。應...