North Indian Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Greater Noida,, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. More Than 2 Years Experience Compulsory. | North Indian, Restaurant Experience

More info about this North Indian Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Chawaad Adda will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Chawaad Adda expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Chawaad Adda expects the candidate to have the following skills: North indian, Restaurant experience.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Chawaad Adda expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Greater Noida Delhi ncr.

8. What are the timings of this job?
Ans. Chawaad Adda expects the candidate to work for the following hours: 6:00 AM - 4:00 PM | Monday to Sunday


Company Name: Chawaad Adda

Related jobs

  • tandoor chef

    Full Job Description We are looking for a talented and experienced non-veg tandoor chef to join our team. The ideal candidate will have a passion for cooking and a deep understanding of Indian cuisine. In this role, you will be responsible for prepar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Ghaziabad, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sous Chef|CDP|Tandoor|Commis

    Full Job Description We are looking for a talented Sous Chef, chef de partie, Tandoor and Commis to help our culinary team at our base kitchen. Responsibilities : Preparing specific food items and meal components at your station. Following directions...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chinese chef

    Full Job Description Participates in the preparation of food items according to guest orders of consistent quality following recipe cards, production, portion, and presentation standards Be responsible for and accountable for the overall food cost ki...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 33K

    Noida, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now