North Indian Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing A Wide Range Of North Indian Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | North Indian

More info about this North Indian Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Food zone will provide a salary in the range of +000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Food zone expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Food zone expects the candidate to have the following skills: North indian.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Food zone expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No.3 Vrindavan Nagar, Ayodhya Bye Pass Road, Ayodhya Nagar, Bhopal.

8. What are the timings of this job?
Ans. Food zone expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Food zone

Related jobs

  • North Indian Cook

    Preparing A Wide Range Of North Indian Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | North Indian More info about this North Indian Cook Job: 1. How much salary ca...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Head Chef

    Hiring for Head Chef Job Description • Proven work experience as a continental Chef or Cook • Hands-on experience with various kitchen equipment (e.g. grillers and pasta makers) • Leadership skills • Ability to remain calm and undertake various tasks...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    Bhopal, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef Needed

    Full Job Description A skilled chef is required to handle the daily task. He should be innovative. Contact only if you have good experience. Job Type: Full-time Salary: ₹+,000.00 - ₹18,000.00 per month Schedule: Day shift Supplemental pay types: Over...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now