North Indian Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

North Indian Chef, Non Veg Chef. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Restaurant Experience, North Indian | Skills Needed : Non Veg

More info about this North Indian Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Muttons of India will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Muttons of India expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Muttons of India expects the candidate to have the following skills: Non veg, North indian, Restaurant experience.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Muttons of India expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vaibhav khand, Indirapuram.

8. What are the timings of this job?
Ans. Muttons of India expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Muttons of India

Related jobs

  • Kitchen Hand|cook|chef

    Proven work experience as a Chef or Cook, hands-on experience with various kitchen equipment (e.g. grillers and pasta makers), Ability to remain calm and undertake various tasks, Leadership Skills,Up-to-date knowledge of cooking techniques and recipe...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • indian chef

    Urgent need Indian cook and cdp location kanpur Call - ++1-XXXXXXXXXX Job Type: Permanent Salary: From ₹20,000.00 per month Schedule: • Day shift Education: • Secondary(10th Pass) (Preferred) Experience: • Chef: 1 year (Preferred) • total work: 1 yea...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Female Chef Noida Sector 40

    Urgently Required Female Home Cook/Chef In Noida Sector 40 North Indian, South Indian, Chinese Cooking Experience Must. More Than 2 Years Experience Compulsory. More info about this Female Chef Noida Sector 40 Job: 1. How much salary can I expect for...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now