Npd Engg

  • Category: Operator & Technician Jobs
  • Location: Talawade, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 25000 - Rs. 35000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Talawade

Working Hours :
08:00 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
New Product Devrlopment From Drawing To Dispatch All Over Machining Experiance Required. Time Study, Costing , Designing Concept, Improvement, Customer Approval For Development . More Than 2 Years Experience Compulsory. | Lathe, CNC

More info about Npd Engg Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Raja Plastics And Engineering Company will provide a salary in the range of 25000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Raja Plastics And Engineering Company expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Raja Plastics And Engineering Company expects the candidate to have the following skills: Cnc, Lathe.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Raja Plastics And Engineering Company expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Raja plastics and Engg.co. T/3/427,Gat No 53,S No-17, Talawadegaon, Near Ggeometric Robotics..

8. What are the timings of this job?
Ans. Raja Plastics And Engineering Company expects the candidate to work for the following hours: 08:00 am - 6:30pm | Monday to Saturday.


Company Name: Raja Plastics And Engineering Company

Related jobs

  • CNC Machine Operator

    Vacancy for Cnc Machine operator in Hingna MIDC, Near Nildoh Basti

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 34K

    Nagapur, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cctv Operator

    Salary Range : Rs. 10000 - Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills n...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mechanical Maintenance Engineer

    Position: Mechanical Maintenance Engineer Job Location: Hadapsar, Pune Work Experience: 4- 7 Years. Job Description: Qualification: BE/Diploma Mechanical Engineering 1. Daily Work management. 2. Assembly of CNC machines. 3. Assembly of SPMs. 4. Machi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 28K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now