Office Admin

  • Category: Admin Executive
  • Location: New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork.

More info about this Office Admin Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. tfc international will provide a salary in the range of 25000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. tfc international expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. tfc international does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 5 min walking distance.

8. What are the timings of this job?
Ans. tfc international expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: tfc international

Related jobs

  • Travel Executive

    Company Profile : International Travel Consultancy Services Job description : Travel Sales Consultant (Blended Process) We are looking for hard working individual with good communication skills for a Travel process inorder to sell flights, hotels, tr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Junior Linux System Admin

    Apply on Intellijobs.ai Junior Linux System Admin AGNITY Global Delhi Apply on Intellijobs.ai 1+ hours agoFull–time Full Job Description Posted date : 22nd June 2021 Position : Linux System Admin-Jr JOB SYNOPSIS We are looking for skills like VMware ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Back Office Executive

    Dear Candidates Urgent Hiring for Work from Home Data Entry Jobs Part Time Full Time Jobs and Home Based Jobs Job Profile Fresher Data Entry Operator Data Entry Online Jobs Part Time Jobs Part Time Work From Home Part Time Job Freelancers Computer Op...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now