Office Admin

  • Category: Admin Executive
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork.

More info about this Office Admin Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pargati Overseas will provide a salary in the range of 15000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pargati Overseas expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pargati Overseas does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: At your city.

8. What are the timings of this job?
Ans. Pargati Overseas expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Pargati Overseas

Related jobs

  • Sr Executive OR Assistant Manager

    Job DescriptionIndia VisitDay to Day follow up with our existing clients for Sharing updates of current work • Listing products on GeM portal for our clients. • Helping our clients to prepare documents for participation in bid. - Submitting bids on b...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive Assistant to CMD

    JD: Executive Assistant Job Profile • Taking Dictations and notes in English and Guajarati • Assisting CMD to for all Executive functions of the office • Planning, Organizing and taking notes for meeting with Department heads and other parties • Main...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Admin

    Gst Work In Accounting Firm. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Book Keeping | Skills Needed : GST, Tally More info about this Accounts Admin Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. NAVNATH CONSULTANCY will provide a salary in the ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now