Office Admin

  • Category: Admin Executive
  • Location: Agraula, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 20K
  • Published on: 2025/09/21

Enter Salary In Excel , Basic Computer Knowledge , Must Have Driving License & To Know Bike Driving , Day To Day Purchase From Nearby Area Like Tronica City , Pavi , Loni. File and Paperwork Management, Basic Excel | Skills Needed : Computer, Email

More info about this Office Admin Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mahadev Industries will provide a salary in the range of 14000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mahadev Industries expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mahadev Industries expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, File and paperwork management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No. C-10 , Sec A-2 , Tronica City , Loni , Distt. Gzd , U.P - 201102.

8. What are the timings of this job?
Ans. Mahadev Industries expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 7:00pm | Monday to Saturday


Company Name: Mahadev Industries

Related jobs

  • Windows Server Admin

    Pointers: 1. MS Windows Servers Admin L3 Support with (Any Window version Version ->, 2012, 2016,2020) 2. Power Shell – 3. Clustering – 4. RDS- 5. L3 Support

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 34K

    Noida, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Back Office Executive

    Full Job Description We are looking to hire an experienced back office executive to join our busy back office team. As a back office executive, you will be reporting to the back office manager and assisting with various administrative duties. This in...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 23K

    Noida, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Front Desk Executive

    Front Desk Executive / Assistant Total Experience –5+ Years Location – Noida Qualification- Any Graduate About us: PragmaticPlay is a global leader as a multi-product content provider to the gaming and entertainment industry. Our passion for premium ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 28K

    Noida, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now