Office Admin

  • Category: Admin Executive
  • Location: Adalaj, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork. File and Paperwork Management, Record Management

More info about this Office Admin Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Akshar Overseas will provide a salary in the range of 10000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Akshar Overseas expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Akshar Overseas expects the candidate to have the following skills: File and paperwork management, Record management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Pramukh Arcade 2 Opp NID Nr Reliance Cross Road Kudasan.

8. What are the timings of this job?
Ans. Akshar Overseas expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Akshar Overseas

Related jobs

  • Admin executive

    One of overseas education company looking for admin executive required 3 + years of experience for Ahmedabad location. Only female candidates required. Job Type: Full-time Salary: ₹25,000.00 - ₹30,000.00 per month Schedule: • Day shift Work Location:...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • HR Cum Accountant

    Job Summary:- Manage Interview and jobs portal. Recruitment Process for assigned hiring recruitment. Screening resumes. Performing in-person and phone interviews with candidates. Performing For Company for new staff & Salary calculate and Managem...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business Administrator

    We are looking for a self-motivated business administrator with strong leadership skills and a thorough understanding of business operations to facilitate and optimize our business processes. The business administrators duties will include overseeing...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now