Office Admin
- Category: Admin Executive
- Location: Deganga, West Bengal
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork. Basic Excel, Internet Surfing, MS Power Point, MS Word | Skills Needed : Computer, Email
More info about this Office Admin Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Maa Saraswati Tour & Travels will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Maa Saraswati Tour & Travels expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Maa Saraswati Tour & Travels expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms power point, Ms word.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 112/2 Beleghata Main Road, near post office, kolkata 743423.
8. What are the timings of this job?
Ans. Maa Saraswati Tour & Travels expects the candidate to work for the following hours: 10:30 am - 7:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Administrative Executive
• Overall bills processing, budget planning and cost control • Identification and empanelment of vendors, suppliers and other 3rd party contractors as required by the organization. • Will be responsible for inventory management and maintenance of all...
-
HR Admin
We have urgent requirements for HR cum Admin Position : - HR cum Admin Executive Gender : - Male / Female. Age of the Candidate: - Age: Till 35 years Language : - English, Bengali, Hindi.. Education Qualification: - Graduation Computer Knowledge : - ...
-
Soft Services Executive
How we support the Whole You : Our benefits are a good reason to come to JLL. We are committed to hiring the best, most talented people in our industry, and then empowering them with the resources and support to enhance their health, financial and pe...