Office Admin

  • Category: Admin Executive
  • Location: Kalavakkam, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork. Skills Needed : Computer, Email | Internet Surfing

More info about this Office Admin Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Xxxxx will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Xxxxx expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Xxxxx expects the candidate to have the following skills: Computer, Email, Internet surfing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: OMR Kalavakkam Thiruporur post Chennai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Xxxxx expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Xxxxx

Related jobs

  • Customer Service Executive

    Job Family Descriptor Monitor large computer networks and servers for problems from a central location They analyze problems perform troubleshooting and incident response on the system communicate with site technicians and track problems through to r...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Customer Service Executive

    Job Family Descriptor Oversee and drive back office provisioning of service delivery including onnet feasibility, access networks and customer order provisioning. Drive system and process improvement projects to ensure timely and cost effective provi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Personal Assistant

    Skills: Secretarial Activities, Executive Assistant Activities Qualification: Any Degree / MBA Experience: 3+ Years Gender: Male / Female Job Description • Devising and maintaining office systems, including data management and filing. • Screening pho...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now