Office Admin
- Category: Admin Executive
- Location: Tamil Nadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 23K
- Published on: 2025/09/21
Attending Phone Calls, Entering Customer And Account Data From Source Documents Within Time Limits. Compiling, Verifying Accuracy And Sorting Information To Prepare Source Data For Computer Entry. Reviewing Data For Deficiencies Or Errors, Correcting Any, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Coordination. Filing And Paperwork. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | File and Paperwork Management, Record Management, Advanced Excel | Skills Needed : Computer, Email
More info about this Office Admin Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Coimbatore Premier Industries will provide a salary in the range of +000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Coimbatore Premier Industries expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Coimbatore Premier Industries expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Computer, Email, File and paperwork management, Record management.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Coimbatore Premier Industries expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SF no 434 6 th Cross Thaneerpandal BR Puram Industrial Estate Coimbatore.
8. What are the timings of this job?
Ans. Coimbatore Premier Industries expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Pharmacist
ASHIRVATHAM HOSPITAL Position:Parmacist experience:3 to5yrs location:only madurai canidates prefarable For more detail contact on:755038474+ As a pharmacist you will be responsible for preparing and administering appropriate pharmaceuticals to patien...
-
Office Assistant
Huge opening for Office Assistant job vacancy available in Madurai Qualification:Any Degree,Diploma Salary:₹ 6500-10000 FULL-TIME Both Fresher and Experience 0-1 year(s) candidates can apply
-
Hr Administrator
POSITION junnior admin location Madurai experience 12yrs skill required payroll leave management Responsibilities Organize and maintain personnel records Update internal databases e g record sick or maternity leave Prepare HR documents likeemployment...