Office Admin

  • Category: Admin Executive
  • Location: Dhebar, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Office Admin Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shubham Dental Clinic will provide a salary in the range of 18000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shubham Dental Clinic expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shubham Dental Clinic does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Shubham Dental Clinic expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shubham Dental Clinic, 2nd floor, Parishram plaza, mangala main road, near lodhavad chowlk, Rajkot.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shubham Dental Clinic expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Shubham Dental Clinic Dhebar, Gujarat

Related jobs

  • Accounts | Admin Executive | Ahmedabad

    Job functions area : Account / Finance / Risk Management / Finance / Tax / CS / Audit / CA / ICWA Location : Ahmedabad Experience : 3 - 7 years Skills : TDS, GST, ADMIN, Accounting Salary range : 240,000 to 500,000 annually Education : Login to see c...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Office Admin Executive

    Job Description: At Saleshandy, we're building the sales engagement platform of the future. We're building product toward eliminating manual processes and helping companies generate more replies/book more meetings / generate leads (faster). Since our...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Administrative Executive

    We are a leading IT company developing Games, Mobile Applications, and Interactive Educational videos for kids available Globally. We have achieved tremendous growth in games through the Playstore, Appstore, and Amazon Platform. Vihaa Technologies LL...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 21K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now