Office Admin

  • Category: Admin Executive
  • Location: Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork.

More info about this Office Admin Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Saravana Promoters will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Saravana Promoters expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Saravana Promoters does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No: 4/7, Srinivasan reddy street, T.nagar, chennai - 17.

8. What are the timings of this job?
Ans. Saravana Promoters expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Saravana Promoters Unjampatti, Tamil Nadu

Related jobs

  • Junior Admin and HR

    • Technical Skill sets - Excel , Knowledge in Accounting preferred. • Coordinating with consultancies for Hiring / Handling Joining Formalities and BGV process • Organizing and maintaining personnel records • Preparing HR documents and Updating inter...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Administrative Assistant

    Admin and telecalling for interactive panel company Call or WhatsApp us +5000 10550

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Admin Executive |Sr| Execuitve

    Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    Sivaganga, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now