Office Admin

  • Category: Admin Executive
  • Location: Unjampatti, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork. Billing, Customer Handling File and Paperwork Management, Record Management, Basic Excel, Internet Surfing, MS Word | Skills Needed : Computer, Email

More info about this Office Admin Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. I design will provide a salary in the range of 15000 INR to 23000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. I design expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. I design expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, File and paperwork management, Internet surfing, Ms word, Record management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Krishnabai street t.nagar chennai 625531.

8. What are the timings of this job?
Ans. I design expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: I design

Related jobs

  • HR |amp| Admin Executive

    Hello Everyone, We are Looking for HR Admin. ( Both Male and Female candidates can Apply) Experience : 0 to 5 yrs Roles and Responsibilities • Excellent interpersonal and customer-facing skills. • Strong communication skills, both written and verbal....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hiring|HR |amp| Admin Executive | Coimbatore

    Urgently need a HR & Admin executive for a Canadian based company in Coimbatore location Responsibilities and Duties Joining /Induction Formalities Payroll/attendance Recruitment Cycle/ Talent Acquisition Separation Formalities Exit Management Ad...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • General Administration

    ROLE - General Administration EXPERIENCE- 2 to 6 yr LOCATION- Chennai, Bhubaneshwar REQUIRED SKILL- Facilities, Security, Transport, Procurement, Billing

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now