Office Admin

  • Category: Admin Executive
  • Location: Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Attending Phone Calls. Emailing, Filing And Paperwork. Must Know Tally. Age Below 27 Can Call. File and Paperwork Management, Record Management, Basic Excel, MS Word | Skills Needed : Computer, Email, Tally

More info about this Office Admin Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Countronics will provide a salary in the range of 14000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Countronics expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Countronics expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, File and paperwork management, Ms word, Record management, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 3/1/2+ 1st Floor
Sahibabad industrial area
Site 4,Ghaziabad-UP
Very close to Kaushambi metro station.

8. What are the timings of this job?
Ans. Countronics expects the candidate to work for the following hours: 08:30 am - 5:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Countronics

Related jobs

  • Inventory Executive

    Job functions area : Logistic / Supply Chain / Warehouse / Packaging / Purchase / Store Location : Noida Experience : 2 - 5 years Skills : DOCUMENTATION, LOGISTIC, Online Shopping , Inventory Management Salary range : 175,000 to 22,500,000 annually E...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 20K

    Noida, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Purchase Executive

    Researching potential vendors Comparing and evaluating offers from suppliers Negotiating contract terms of agreement and pricing rack orders and ensure timely delivery Review quality of purchased products Enter order details (e.g. vendors, quantities...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 29K

    Mohiuddinpur, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • WFM Dialer Administrator Executive OR

    A Global third-party service provider is looking to set up a team of debt collectors Key Skills Good communication and customer handling skills Be assertive in approach while balancing customer experience and stick to the core job of collections Coll...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 23K

    Noida, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now