Office Admin
- Category: Admin Executive
- Location: Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 32K
- Published on: 2025/09/21
Attending Phone Calls. Emailing, Filing And Paperwork. Must Know Tally. Age Below 27 Can Call. File and Paperwork Management, Record Management, Basic Excel, MS Word | Skills Needed : Computer, Email, Tally
More info about this Office Admin Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Countronics will provide a salary in the range of 14000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Countronics expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Countronics expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, File and paperwork management, Ms word, Record management, Tally.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 3/1/2+ 1st Floor
Sahibabad industrial area
Site 4,Ghaziabad-UP
Very close to Kaushambi metro station.
8. What are the timings of this job?
Ans. Countronics expects the candidate to work for the following hours: 08:30 am - 5:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Office Admin
Attending Phone Calls. Emailing, Filing And Paperwork. Must Know Tally. Age Below 27 Can Call. File and Paperwork Management, Record Management, Basic Excel, MS Word | Skills Needed : Computer, Email, Tally More info about this Office Admin Job: 1. H...
-
Accounts And Admin Operations
About the internship Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Assist the manager (finance & accounts) with the feeding and reconciliation 2. Frame and type letters to Government departments, suppliers, clients, etc. 3. Develop an...
-
Administration
About the internship Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Greet and welcome guests as soon as they arrive at the office 2. Direct visitors to the appropriate person and office 3. Answer, screen, and forward incoming phone calls 4...