Office Admin
- Category: Admin Executive
- Location: Kelambakkam, Tamil Nadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 20K
- Published on: 2025/09/21
Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork.
More info about this Office Admin Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sudha Security Protection Force Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sudha Security Protection Force Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sudha Security Protection Force Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kelambakkam Chennai Tamil Nadu 603103.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sudha Security Protection Force Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Administration Officer
Job Title: Administrator Job Summary:An administrator plays a critical role in the efficient operation of an organization or department by providing administrative support, managing office operations, and assisting with various tasks to ensure smooth...
-
Admin Executive
Maintain diary, arrange meetings and appointments and provide reminders - Make travel arrangements - Monitor office supplies and research advantageous deals or suppliers - Produce reports, presentations and briefs - Full comprehension of office manag...
-
Admin Executive
Dear Job Seekers , Age Below 40, Good Communication, with Any Degree, must have minimum Experience of 4 to 5 Years in Admin Activities. Further Clarification kindly Contact HR Manager VINODHINI K +551107747 Salary: ₹8,086.00 - ₹25,000.00 per month Be...