Office Admin Job

  • Category: Admin Executive
  • Location: Ankhol, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. Advanced Excel, Internet Surfing | Skills Needed : Computer, Email, Tally

More info about this Office Admin Job Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. R M Kanani And Co will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. R M Kanani And Co expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. R M Kanani And Co expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Computer, Email, Internet surfing, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: C 26 SARDAR ESTATE
ROAD NO 4
AJWA ROAD | 10 minutes from Ajwa Road station by Walking.

8. What are the timings of this job?
Ans. R M Kanani And Co expects the candidate to work for the following hours: 10 am to 5 pm | Monday to saturday


Company Name: R M Kanani And Co

Related jobs

  • Sr| Accountant and Office Administrator

    Job description Job title: Sr. Accountant and Office Administrator Team Accounts Reports to Managing Director and Sr. Account and Finance Executive LaVerne Infotech/Fintech is Indian entity of Australian Organization Select Insurance (Australia) Pty ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Account | Admin Executive | Vadodara

    Roles and Responsibilities Proficient in Account & Admin . Reconcile accounts payable & receivable. Ensure timely bank & vendor payments. Handling of basic compliances. Raising Debit notes, Purchase Orders, Invoices, etc. Petty Cash &...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Back Office Executive

    Satvam Nutrifoods limited is looking for a Back-Office. You will be reporting to the Sales manager and assisting with various administrative duties. They will also work closely with sales teams to maximize performance. Responsibilities • Coordinate s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 33K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now