Office Assistant Cum Delivery Execu|

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Thane, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Items Deliver Karna Hai. Documents Collect Karna Hai, Computer Mein Enties Karni Hai. Should Have : Bike

More info about this Office Assistant Cum Delivery Execu... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Drmediatech will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Drmediatech expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Drmediatech expects the candidate to have the following skills: Bike.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 108, Regal Towers, Vasant Vihar, Thane West.

8. What are the timings of this job?
Ans. Drmediatech expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Drmediatech

Related jobs

  • Rider Delivery Executive

    Deliver a wide variety of items to different addresses and through different routesFollow routes and time scheduleLoad, unload, prepare, inspect and operate a delivery vehicleAsk for feedback on provided services and resolve clients’ complaintsCollec...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Job DescriptionWe have an urgent opening for delivery boy in ayurveda manufacturing industry Delivery Boy Responsibilities: Carefully loading and unloading all packages. Accepting and recording payment for delivered packages. Answering customers' que...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy|girl

    Delivery Boy requirement. The responsible person has to do the delivery. Salary: ₹12,000.00 - ₹18,000.00 per month Schedule: - Day shift Supplemental pay types: - Commission pay Ability to commute/relocate: - Mumbai - 400051, Maharashtra: Reliably co...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now